Titan Controls LP NG CO2 Generators|Archibald Tumuwuh

Fitur

  • Klep solenoid ganda
  • Precision dijieun burners kuningan
  • modul ignition éléktronik kaayaan padet-teu perlu lampu pilot
  • Tip over switch mareuman sumber gas lamun unit ragrag atawa tip over
  • Pareuman peringatan nganggo lampu indikator kasalahan LED
  • Fabricated kalawan sakabeh komponen kualitas luhur
  • Gampang dioperasikeun

Komponén

  • 8 burners kuningan tos dipasang
  • 12 'selang gas sarta regulator tekanan
  • Ngagantung hardware kit
  • catu daya 24V

spésifikasi

  • 1,5 amp / 120 volt
  • Nyadiakeun 22 kaki kubik per jam CO2
  • Pikeun spasi leuwih badag batan 14′ x 14′


Rincian produk

CO paling aman sareng paling dipercaya2generator dina pasaran.

Cara panggampangna pikeun ngagancangkeun tumuwuhna tutuwuhan.Karbon dioksida mangrupa salah sahiji bahan penting dina tumuwuhna tutuwuhan héjo.Autopilot CO2Generator nyadiakeun karbon dioksida pikeun minuhan poténsi tumuwuh maksimum, sarta beroperasi pikeun pennies ukur sapoé.

Autopilot CO2generator Fitur enclosures baja bubuk-coated nu nolak Uap, keyeng jeung discoloration - nyadiakeun taun operasi bébas gangguan.

Klep pilot kaamanan dua-tahap urang teu ngidinan suluh ngalir ka burner iwal pilot dihurungkeun, sarta bakal mareuman suplai suluh dina acara Unit ragrag atawa tips over.Modul ignition éléktronik solid state nyiptakeun spark pikeun nyaangan burners.Autopilot CO2Generators sayogi dina modél propana sareng gas alam.














  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami