snowdraft 100PCS Mesin Eusian Cbd Cone Knockbox Mesin Ngeusian Tobacco Pre-Roll Cone Filling Machine

 

Mesin ngeusian Cone Pra-Rolled

hiji mesin ngeusian nyaéta alat mékanis anu ngamungkinkeun congcot gabungan dieusi sampurna unggal waktos.Mesin ieu ngagampangkeun ngeusian congcot anu tos digulung pikeun toko haseup sareng dispensari atanapi kanggo panggunaan individu.Sadia dina sagala rupa ukuran sapertosukuran rajapikeun pamakéan komérsial, atawa nufillers congcot tunggalpikeun individu.

Dispensarian sibuk ngandelkeun efisiensi mesin ngeusian pre-roll canggih kami.Kami ngagaduhan mesin ngeusian pikeun ukuran pre-roll anu anjeun peryogikeun ogé méja geter, penembak kerucut, sareng seueur deui.Nalika gulung manual henteu cekap, anjeun tiasa ngandelkeun mesin gulung anu éfisién pikeun ngahémat waktos sareng artos nalika nyumponan tungtutan palanggan anjeun.

 

Katerangan

The Snowdraft Knockbox diwangun dina popularitas badag tina dua munggaran Knockbox komérsial rollers gabungan otomatis Futurola, ayeuna ngidinan Anjeun pikeun ngeusian 100 pre rolls dina 2 menit datar.pamutahiran ieu dina massively populér mesin Knockbox pre roll reliably ngahasilkeun mendi kualitas dipak dina ngan konsistensi katuhu;teu ketang teuing, teu leupas teuing.

 

Nampung:

  • 1 1/4 Ukuran 84/26 Cones Pra-digulung
  • Ukuran 98/26 Cones Pra-Rolled
  • Ukuran Raja 109/21 + 109/26 Cones Pra-gulung

Kit Pangeusian Standar kalebet:

  • 1x Alat ngeusian Standar
  • 3x 36mm Campur Dulang
  • 1x Unload Station Plus (Standar)

 

 


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

     

    Mesin ngeusian Cone Pra-Rolled

    hiji mesin ngeusian nyaéta alat mékanis anu ngamungkinkeun congcot gabungan dieusi sampurna unggal waktos.Mesin ieu ngagampangkeun ngeusian congcot anu tos digulung pikeun toko haseup sareng dispensari atanapi kanggo panggunaan individu.Sadia dina sagala rupa ukuran sapertosukuran rajapikeun pamakéan komérsial, atawa nufillers congcot tunggalpikeun individu.

    Dispensarian sibuk ngandelkeun efisiensi mesin ngeusian pre-roll canggih kami.Kami ngagaduhan mesin ngeusian pikeun ukuran pre-roll anu anjeun peryogikeun ogé méja geter, penembak kerucut, sareng seueur deui.Nalika gulung manual henteu cekap, anjeun tiasa ngandelkeun mesin gulung anu éfisién pikeun ngahémat waktos sareng artos nalika nyumponan tungtutan palanggan anjeun.

     

    Katerangan

    The Snowdraft Knockbox diwangun dina popularitas badag tina dua munggaran Knockbox komérsial rollers gabungan otomatis Futurola, ayeuna ngidinan Anjeun pikeun ngeusian 100 pre rolls dina 2 menit datar.pamutahiran ieu dina massively populér mesin Knockbox pre roll reliably ngahasilkeun mendi kualitas dipak dina ngan konsistensi katuhu;teu ketang teuing, teu leupas teuing.

     

    Nampung:

    • 1 1/4 Ukuran 84/26 Cones Pra-digulung
    • Ukuran 98/26 Cones Pra-Rolled
    • Ukuran Raja 109/21 + 109/26 Cones Pra-gulung

    Kit Pangeusian Standar kalebet:

    • 1x Alat ngeusian Standar
    • 3x 36mm Campur Dulang
    • 1x Unload Station Plus (Standar)

     

     










  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami