Lampu pertumbuhan pepelakan LED ngeusian lampu beureum sareng biru

*Éféktivitasnepi ka 2.8umol/J, PPF nepi ka 2688 umol/s

*SAMSUNGLM301B LM301H, OSRAM 660nm, Seoul 385nm UVA,Osram 730nm Jauh-Beureum

*MeanwellDipingpin Supir

*90 mmbar lampu lega pikeun cooling pangluhurna

*Kenop dimming+RJ port dimming 0% -100%

*Desain tilepanPikeun instalasi Gancang jeung gampang

*ngahasilkeun luhur:leuwih ti 2 gram per watt

*7 taun jaminan, L90:> 6000 jam


Rincian produk

Z3 Pro (2)

Katerangan Produk

Mangpaat Sinar UV pikeun Pertumbuhan Tutuwuhan Indoor

Sinar UV ogé penting pisan pikeun tumuwuh pepelakan.Dina dosis anu aman, UV ngabantosan ngahasilkeun minyak anu nyiptakeun bau sareng rasa anu saé, anu anjeun milarian dina pamotongan anjeun.Éta naon pabrik ngahasilkeun pikeun ngajaga diri tina paparan UV leuwih.Sapertos urang, pepelakan nyiptakeun sunblock alami sorangan.

Lampu infra red di kamar tumuwuh anjeun

Cahaya IR tiasa waé sanés kabutuhan, tapi nawiskeun seueur kauntungan anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kamekaran pepelakan sareng operasi ngembang anjeun sacara umum.Cahaya IR ngarangsang pertumbuhan, mekar, sareng fotosintésis.

Qty.tina Light Bar 4 bar 6 bar 8 bar
Daya Input 480W 480W 640W 640W 840W 960W
Éféktivitas MP 2.8 2.8 2 8
PPF kaluaran lampu 1,344 1.344 1.792 1.792 2.352 2.688
Modél supir Meanwell

Qty.tina Lampu Bar

4 bar

6 bar

8 bar

Daya Input

480W

480W 640W

640W 840W 960W

Éféktivitas (μmol/j)

2.8

2.8

2.8

PPF kaluaran cahaya (卩mol/s)

1.344

1.344 1.792

1.792 2.352 2.688

Modél supir

HLG-480H

HLG-480H HLG-600H

HLG-600H 2 * HLG-480H

Tegangan Input

AC100-277V

(200-480V Pilihan)

Konfigurasi LED

3000K + 4000K & 660nm

Merk Supir LED

Hartosna sae

Merk LED

SAMSUNG & OSRAM

Surge Protection

6KV

Sudut Beam

110 Gelar

Faktor kakuatan

> 0,95

Panjang kabel kakuatan

6'(1 83M)

Dimming

Knob + port RJ

Gunung Jangkungna

6"-12"(15 2-30 5cm) Luhureun Kanopi

Dimming

30% -100% DIM-TO-OFF

Laju IP

IP 65

Max.Ambient

Temp.

95PF(35°C)

Garansi

7 Taun

Tegangan Input

AC100-277V

(200-480V Pilihan)

Konfigurasi LED

3000K + 4000K & 660nm

Merk Supir LED

Hartosna sae

Merk LED

SAMSUNG & OSRAM

Surge Protection

6KV

Sudut Beam

110 Gelar

Faktor kakuatan

> 0,95

Panjang kabel kakuatan

6'(1 83M)

Dimming

Knob + port RJ

Gunung Jangkungna

6"-12"(15 2-30 5cm) Luhureun Kanopi

Dimming

30% -100% DIM-TO-OFF

Laju IP

IP 65

Max.Ambient

Temp.

95PF(35°C)

Garansi

7 Taun

Spéktrum pinuh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami