Lampu eusian tutuwuhan nyaéta lampu anu ngagunakeun cahaya tibatan sinar panonpoé pikeun nyayogikeun sumber cahaya anu dipikabutuh pikeun kamekaran sareng pamekaran pepelakan dumasar kana prinsip yén pepelakan ngagunakeun sinar panonpoé pikeun fotosintésis.
Kaayaan naon waé anu cocog pikeun lampu ngeusian pabrik?

1. Dina hujan terus jeung salju, héd teu bisa ditarik nepi.Unggal taun di ahir usum tiris jeung awal spring, kapangaruhan ku hawa tiis ti Sibéria ka kidul, hujan jeung salju cuaca kabentuk di wewengkon kalér bakal boga 2-3 poé atawa komo leuwih ti saminggu cuaca mendung kontinyu.Konsumsi réspirasi pepelakan jauh langkung ageung tibatan produksi gizi fotosintétik, anu henteu nguntungkeun pikeun rumah kaca.Tumuwuh sayuran jero ruangan.Dina waktos ieu, lampu eusian tiasa maénkeun peran pikeun nyalametkeun kahirupan sayuran.

2. Dina usum jero, strawberry teh ditarik telat sarta nempatkeun kaluar mimiti, sarta waktu cahaya poean ngan ngeunaan 6 jam.Dina waktos ieu, lampu eusian dianggo.Saban poé, jarami ditarik salila 2 jam saméméh jarami ditarik.Metoda ieu henteu ngan ukur ningkatkeun ngahasilkeun, tapi ogé sacara signifikan ningkatkeun kualitas sayuran.

3. Beungeut hareup rumah kaca tipe digging-handap ieu ngali jero teuing, sarta cahya panonpoé teu bisa ngahontal beungeut hareup.Di Shouguang jeung sabudeureunana, loba patani sayur ngagunakeun mode konstruksi rumah kaca tipe digging-handap pikeun pelestarian panas sarta panyalindungan angin nalika ngawangun imah kaca.Nalika jerona langkung ti 1 méter, hasilna saatos penanaman sayuran, posisi sakitar 3 méter di payuneun payun henteu cekap, sareng bibit tumbuh lalaunan sareng ipis.Dina waktos ieu, ngagantung lampu eusian dina beungeut hareup bisa nyata ngaronjatkeun kaayaan ieu.

2. Kabut kontinyu jeung cuaca halimun, kurangna serius cahaya.Dina taun-taun ayeuna, kusabab pangaruh komprehensif iklim sareng lingkungan, cuaca halimun sareng kabut parah sareng cuaca halimun sering kajantenan, sareng kurangna cahaya mangaruhan pisan kana fotosintésis sayuran.Dina waktos ieu, lampu tambahan tiasa dianggo pikeun ningkatkeun cahaya.Sajaba ti éta, ogé bisa alleviated ku wiping pilem héd pikeun ngaronjatkeun transmittance lampu.

Salian kaayaan di luhur, beuki loba growers ngagunakeun lampu eusian tutuwuhan pikeun penanaman lampu eusian nalika penanaman pepelakan, sarta industri penanaman cahaya tutuwuhan indoor skala badag laun-laun muncul, sarta pamakéan lampu eusian tutuwuhan husus bisa maénkeun peran dina. pepelakan.Ieu muterkeun hiji peran penting dina promosi tumuwuhna, ngaronjatkeun increments produksi, bade pasar sateuacanna, sarta stabilisasi produksi.


waktos pos: Mar-14-2022