Tutuwuhan sadayana kedah ngalakukeun fotosintésis supados tiasa tumbuh.Malah lumut anu utamana toleran ngiuhan butuh cahaya caang pikeun salamet.Rupa-rupa pepelakan anu tahan teduh anu biasa dipendakan di pasar kedah ngajaga cahaya anu pas pikeun salamet.Lingkungan lengkep poék.Upami lingkunganna poék teuing, naha lampu pepelakan kedah dianggo?

Kuring geus katempo loba lampu tutuwuhan sateuacan, sarta aranjeunna sadayana emit lampu wungu atawa pink, nu Sigana pisan aneh.Upami anjeun ngaktipkeun lampu ieu di bumi sareng nambihan lampu kana pepelakan, éta bakal katingali sapertos lampu pink sareng ungu di luar.Disalahartikeun ku batur yén imah kuring téh tempat goréng.

Tapi anjeun kedah terang yén spéktrum kalolobaan lampu pepelakan ayeuna henteu akurat, sareng lumenna henteu cekap, nyaéta, inténsitas cahaya henteu cekap, sareng syarat pertumbuhan pepelakan henteu cekap.
Ku alatan éta, lampu fill atawa lampu tutuwuhan urang biasa dipaké kiwari ngan bisa dipaké salaku suplement samentara pikeun ngajaga tutuwuhan hirup, sarta teu bisa ngaganti sinar panonpoé.

Tutuwuhan jero ruangan umum tiasa tumbuh saé dina lampu pepelakan pikeun waktos anu pondok.Sacara umum, aranjeunna tiasa ngajaga kaayaan anu saé sakitar dua atanapi tilu bulan.Contona, nalika teu aya cahya panonpoé dina usum tiis, atawa dina cuaca hujan, lampu tutuwuhan bisa dipaké appropriately.


waktos pos: Mar-11-2022