Lingkungan cahaya mangrupikeun salah sahiji faktor lingkungan fisik anu penting pisan pikeun kamekaran sareng pamekaran pepelakan.Ngadalikeun morfologi tutuwuhan ngaliwatan pangaturan kualitas lampu mangrupa téhnologi penting dina widang budidaya fasilitas;lampu tumuwuh tutuwuhan leuwih ramah lingkungan jeung hemat energi.Lampu tutuwuhan LED nyadiakeun fotosintésis ka tutuwuhan, ngamajukeun tumuwuhna tutuwuhan, shorten waktu pikeun tutuwuhan mekar jeung ngahasilkeun buah, sarta ngaronjatkeun ngahasilkeun!

Lampu tutuwuhan LED mantuan shorten siklus tumuwuhna tutuwuhan, sabab sumber cahaya jenis ieu lampu utamana diwangun ku sumber lampu beureum jeung biru, ngagunakeun pita lampu paling sénsitip tutuwuhan, panjang gelombang lampu beureum ngagunakeun 620-630nm jeung 640-660nm. , sareng panjang gelombang cahaya biru nganggo 450-460nm sareng 460-470nm.Sumber cahaya ieu téh sangkan tatangkalan ngahasilkeun fotosintésis nu panghadéna, sangkan pepelakan meunang kaayaan tumuwuhna nu panghadéna.Ékspérimén sareng aplikasi praktis nunjukkeun yén, salian nambihan cahaya nalika cahayana teu cekap, aranjeunna ogé ngamajukeun kamekaran pepelakan salami prosés kamekaran.Diferensiasi cabang gurat sareng kuncup gurat ngagancangkeun kamekaran akar, batang sareng daun, nyepetkeun sintésis karbohidrat sareng vitamin tutuwuhan, sareng pondok siklus pertumbuhan.Dina prosés modérnisasi, éta mangrupikeun produk anu penting pikeun pepelakan.


waktos pos: Aug-27-2021