Lampu LED mangrupikeun dioda pemancar cahaya, anu ngagunakeun chip semikonduktor padet salaku bahan luminescent.Dibandingkeun sareng lampu tradisional, lampu LED hemat energi, ramah lingkungan, sareng gaduh rendering warna anu saé sareng kagancangan réspon.
(1) Hemat énergi mangrupikeun fitur anu paling menonjol dina lampu LED
Dina hal konsumsi énérgi, pamakean énérgi lampu LED nyaéta sapersapuluh tina lampu pijar sareng hiji-kaopat tina lampu hemat energi.Ieu salah sahiji fitur pangbadagna lampu LED.Jalma ayeuna ngajengkeun hemat energi sareng perlindungan lingkungan.Justru kusabab fitur hemat energi ieu, rentang aplikasi lampu LED lega pisan, ngajantenkeun lampu LED populer pisan.
(Dua) tiasa dianggo dina kaayaan switching-speed tinggi
Lamun urang biasana leumpang di jalan, urang bakal manggihan yén unggal layar LED atawa gambar téh unpredictable.Ieu nunjukkeun yén lampu LED tiasa dihurungkeun sareng mareuman dina kecepatan anu luhur.Nanging, pikeun lampu pijar anu biasa kami anggo, éta moal tiasa ngahontal kaayaan kerja sapertos kitu.Dina kahirupan normal, lamun switch ieu switched sababaraha kali, éta bakal langsung ngabalukarkeun filamén lampu Pijer megatkeun.Ieu ogé alesan penting pikeun popularitas lampu LED.
(3) Perlindungan lingkungan
Lampu LED henteu ngandung bahan logam beurat sapertos raksa, tapi lampu pijar ngandung éta, anu ngagambarkeun ciri panyalindungan lingkungan tina lampu LED.Kiwari, urang ngagantelkeun pentingna hébat kana panyalindungan lingkungan, jadi beuki loba jalma daék milih lampu LED ramah lingkungan.
(4) Respon gancang
Fitur anu luar biasa tina lampu LED nyaéta laju résponna kawilang gancang.Salami kakuatan dihurungkeun, lampu LED bakal langsung hurung.Dibandingkeun sareng lampu hemat energi anu biasa kami anggo, laju réspon langkung gancang.Nalika bohlam lampu tradisional dihurungkeun, éta sering nyandak waktos anu lami pikeun nyaangan kamar, sareng éta ngan ukur tiasa terang saatos bohlam lampu parantos dipanaskeun.(5) Dibandingkeun sareng sumber cahaya anu sanés, lampu LED langkung "bersih"
Anu disebut "bersih" henteu ngarujuk kana permukaan bersih sareng interior lampu, tapi lampu mangrupikeun sumber cahaya anu tiis, henteu ngahasilkeun panas teuing, sareng henteu narik serangga anu resep cahaya sareng panas.Utamana dina usum panas, bakal aya loba bug di padesaan.
Sababaraha serangga cinta panas ku alam.Lampu pijar sareng lampu hemat energi bakal ngahasilkeun panas saatos sababaraha waktos dianggo.Panas ieu kabeneran resep ku serangga, sareng gampang narik serangga.Ieu pasti bakal mawa seueur polutan kana permukaan lampu, sareng sékrési serangga bakal ngajantenkeun ruangan kotor pisan.Nanging, lampu LED mangrupikeun sumber cahaya anu tiis sareng moal narik serangga.Ku cara kieu, kotoran serangga moal dihasilkeun.Ku alatan éta, lampu LED leuwih "bersih".


waktos pos: Sep-10-2021