Kumaha ngawujudkeun lampu tutuwuhan LED pikeun éfisién sareng seragam nyaangan pepelakan?

Kumaha ngawujudkeun lampu tutuwuhan LED pikeun éfisién sareng seragam nyaangan pepelakan?Disebutkeun yén lampu tutuwuhan LED mangrupikeun lampu pertumbuhan pepelakan anu éfisién sareng hemat energi.Bagian tina alesan nyaéta yén lampu LED gaduh efisiensi konversi elektro-optik anu langkung luhur tibatan lampu tradisional sapertos lampu pijar sareng lampu natrium.Éta ogé kusabab spéktrum LED tiasa disaluyukeun, tapi pikeun maksimalkeun efisiensi, nganggo lampu tutuwuhan LED., Naon ukuran séjén bisa dicokot?

1. Distribusi lampu tutuwuhan LED

Lampu tutuwuhan LED dipaké pikeun nyaangan lampu tutuwuhan.Tangtosna, tujuanana nyaéta pikeun ngajantenkeun pepelakan kana kaayaan idéal pangguna cahaya.Pekebun pepelakan ngaharepkeun yén pepelakanna tiasa tumbuh subur sareng saimbang, sareng distribusi seragam lampu pepelakan LED ogé positip.Éta pikeun mastikeun yén énergi cahaya disinari sacara merata dina daérah unit.Mertimbangkeun distribusi manik lampu, masalah utama nyaéta lampu tutuwuhan LED tunggal disebarkeun seragam boga wewengkon irradiation badag, sarta manik lampu na utamana diwangun ku manik lampu beureum jeung biru.Upami posisi manik lampu tina spéktrum anu béda-béda henteu disebarkeun sacara wajar, éta pasti bakal ngakibatkeun Bedana dina status pertumbuhan pepelakan di sababaraha daérah dina kisaran katerangan tina lampu tutuwuhan LED nyaéta harti ngagunakeun lampu tutuwuhan LED.

Sebaran manik lampu tutuwuhan LED intuitif jeung penting.Bayangkeun, upami 12 manik bulao disusun dina hiji jajar sareng 84 manik beureum disusun dina tujuh jajar, anjeun tiasa ngabayangkeun naon pangaruhna henteu ngan ukur!
2. Pamakéan alat optik fisik

Prinsip fisik anu dianggo ku lampu tutuwuhan LED dina ningkatkeun katerangan sareng nyaluyukeun kaseragaman cahaya utamana réfléksi cahaya sareng réfraksi cahaya.Lampu tutuwuhan LED ngagunakeun pantulan cahaya pikeun ningkatkeun katerangan sareng keseragaman cahaya.Utamana ngagunakeun pemantul sareng substrat logam anu dianggo ku COB.Prinsip pemantul lampu tutuwuhan LED sami sareng senter anu kami anggo.Éta ngagambarkeun cahaya anu dipancarkeun ku sumber cahaya kana sinar cahaya.Ningkatkeun inténsitas cahaya lokal, bédana nyaéta sudut pemantul tina lampu tutuwuhan LED bakal leuwih badag batan nu ti pemantul senter, sarta kali jero dirancang ngaliwatan itungan tepat pikeun mastikeun inténsitas jeung uniformity tina katerangan dina rentang katerangan.

Pangaruh reflective tina substrat logam ogé pikeun maksimalkeun pungsi énergi lampu dipancarkeun ku manik lampu tutuwuhan LED bisa dipaké ku tutuwuhan, sarta bagian reflected utama nyaéta lampu bantu, teu beam utama.Tangtosna, fungsina henteu ngan ukur ngagambarkeun cahaya, tapi ogé pikeun ngalereskeun manik lampu sareng dissipation panas.Lampu tutuwuhan LED nganggo prinsip réfraksi cahaya pikeun ningkatkeun katerangan sareng keseragaman cahaya.Pamakéan utama lénsa optik nyaéta pikeun ngarobah lintasan cahaya.Prinsipna nyaéta ngagunakeun cahaya pikeun ngarambat tina gas ka padet, teras ngalangkungan padet deui ka gas, anu bakal ngarobih arahna., Umumna, lénsa tunggal jeung lénsa retest dipaké, nu bisa ngadalikeun sebaran cahaya akurat pisan.

Kaunggulan tina lampu tutuwuhan LED leuwih lampu tumuwuh tutuwuhan tradisional henteu ngan hitungan efisiensi lampu jeung perlindungan lingkungan, sabab ukuranana leutik maranéhanana jeung generasi panas low, éta ogé ngawengku hiji kaunggulan considerable dina hal perlakuan dimming merenah.


waktos pos: Dec-21-2021