Jangkungna instalasi konvensional sareng waktos pencahyaan lampu tutuwuhan:

Nurutkeun réspon béda tutuwuhan kana photoperiod, tutuwuhan bisa dibagi kana tilu jenis: tutuwuhan poé panjang, tutuwuhan poé pondok jeung tutuwuhan poé sedeng;

①Tutuwuhan lila-dinten: Salila tumuwuhna tumuwuhna tutuwuhan, waktu cahaya poean ngaleuwihan wates nu tangtu (14-17 jam) pikeun ngabentuk kuncup kembang.

Beuki lila cahayana, mimiti kembangan.Sapertos perkosa, bayem, lobak, kol, osmanthus, jsb;

②Tutuwuhan cahaya panonpoe Sedeng: Salila tumuwuhna sarta ngembangkeun tutuwuhan, euweuh sarat ketat dina panjang cahaya.Sapertos mawar, bonténg, tomat, cabé, clivia, jsb;

③Tutuwuhan pondok poé: Tutuwuhan butuh 8-12 jam cahaya pikeun tumuwuh sarta ngembangkeun.Sapertos strawberries, krisan, jsb.;

LED lampu pinuh lampu tutuwuhan biasa YL-PL300W-100RBWUI bubuka produk

A: Bahan cangkang nyaéta cangkang palastik / kabéh aluminium + panutup PC transparan, nyemprot / prosés lukisan molding, warna cangkang bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

B: Diwangun ku 100 LED 3W manik lampu kakuatan tinggi, rasio warna manik lampu biasana antara 4: 1-10: 1, sareng panjang gelombang lampu beureum nyaéta 620nn-630nm.

Atawa 640nm-660nm, panjang gelombang lampu bulao nyaeta 460nm-470nm, ratio husus bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

C: Diwangun-di kakuatan drive.Metoda dissipation panas ngagunakeun substrat aluminium sarta kipas pikeun dissipate panas.Pangaruh dissipation panas pisan idéal.Mastikeun lingkungan kerja normal tina manik lampu, manjangkeun umur jasa tina manik lampu, sarta ngaronjatkeun efektivitas jeung stabilitas sumber cahaya ka tutuwuhan.

D: Produkna gampang dipasang sareng biaya-éféktif.Kasalametan, panyalindungan lingkungan, euweuh polusi, euweuh zat ngabahayakeun.

E: Kahirupan jasa nyaéta 30,000 jam, sareng kualitasna dijamin dua taun.

Pancegahan kaamanan pikeun pamakéan lampu tutuwuhan lampu pinuh LED:

Produk ieu henteu tahan cai.Ulah menyemprot atawa nempatkeun dina cai, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun leakage jeung ngaruksak awak manusa atawa lampu.Nalika nganggo, pastikeun yén produk dianggo dina lingkungan normal.Lingkungan kerja lampu nyaéta -20 ~ 40 ℃, 45% ~ 95% RH.Hindarkeun masang di tempat anu sumber panas, uap panas sareng gas korosif, supados henteu mangaruhan kahirupan jasa.Sateuacan masang, pastikeun lokasi pamasangan tiasa nanggung 10 kali beurat produk.Nalika lampu berpungsi, ulah nyabak atanapi ngalihkeunana, sareng ulah langsung ningali lampu pertumbuhan.Punten pareum listrik nalika guludug.Ulah meungpeuk inlet jeung outlet hawa, sarta tetep convection hawa.


waktos pos: Aug-27-2021