Lampu Tumuwuh Tutuwuhan Pangalusna|Cahaya Tumuwuh Archbald

Lampu Fluoresensi

Lampu fluoresensi idéal pikeun pepelakan anu ngagaduhan syarat cahaya anu rendah dugi ka sedeng, sapertos violet Afrika.Éta ogé hadé pikeun ngamimitian sayuran di jero ruangan.lampu ieu ilaharna datangna dina panjang, tubelike bulbs dina sauntuyan ukuran kaasup T5, T8 na T12.The narrower bohlam, leuwih efisien sarta caang éta, alatan aréa permukaan leutik.Sajaba ti éta, bohlam fluoresensi ngagunakeun 75 persén leuwih saeutik énergi ti lampu pijer.Ku kituna, contona, hiji fluoresensi 25-watt emits ngeunaan saloba lampu sakumaha bohlam lampu pijar 100-watt.Sistem T5 ngaluarkeun dua kali jumlah cahaya per tabung sapertos lampu fluoresensi standar.Aranjeunna 6500 Kelvin sarta ogé spéktrum pinuh, nu lampu pisan sengit.

Kelvin nyaéta hijian dasar suhu warna anu digunakeun pikeun ngukur kaputihan kaluaran cahaya;Ieu darajat kahaneutan visual atawa coolness tina sumber cahaya.Janten langkung luhur darajat Kelvin, langkung biru, atanapi "cool", lampu muncul.Nu handap darajat Kelvin, nu redder, atawa "haneut," nembongan.
Nalika ngembang kalolobaan houseplants, make bohlam lampu antara 4000 jeung 6000 Kelvin, sakumaha suhu warna bohlam urang bakal nginjeum tina spéktrum pinuh kelir-cools na warms.Kalayan lampu ieu, anjeun tiasa leres-leres meniru kamekaran anu anjeun pikahoyong di rumah kaca atanapi di luar.bumbu kuliner, greens jeung tutuwuhan starter bisa dipelak sapanjang taun kalayan aranjeunna.Pepelakan imah anu peryogi seueur cahaya, sapertos orkid cattleya, succulents sareng pepelakan karnivora, ogé langkung saé dina lampu spéktrum pinuh ieu.Kalawan tutuwuhan starter jeung bibit, nempatkeun T8 atanapi T5 bulbs dua opat inci tina tutuwuhan pikeun meniru panonpoé.Pikeun pepelakan anu mapan, kalebet bumbu atanapi pepelakan jero ruangan, tempatna atanapi dua suku tina sumber cahaya.


Rincian produk

rinci gancang
Ladenan solusi cahaya: Pencahayaan sareng desain sirkuit, pamasangan proyék
aplikasi: Siki seeding, kembangan, VEG, houseplant, kebon, rumah kaca
PPFDμmol/(m2·s):1020
tegangan input (V): 85-265Vac, AC85-265V
Fluks luminous lampu (lm): 43212
Suhu gawé (℃): -20-40
Kahirupan gawé (jam): 50000
Bahan awak lampu: aluminium
Peringkat IP: IP44
Sertifikasi: CCC, CE, RoHS
Tempat asal: Guangdong, Cina
modél: X-3000 Watt
sumber cahaya: dipimpin
Garansi (taun): 3 taun
sumber cahaya: Epistar dual 15W chip LED
Konsumsi kakuatan: 513 watt
Konci: Lampu tutuwuhan LED chip pinuh cocog pikeun pepelakan jero ruangan
PPFD: 1380 Umol / m2 / s
Jumlah LEDs 280 PCS
Ngaran produk: FAMURS 3000W LED Plant Light X3 Reflector Series Plant Light
Sumber cahaya LED: Epistar LED
bahan: aluminium

X3 mantul runtuyan cup

[Tilu-chip 15W LED] 15-watt tilu-chip LED nyadiakeun cahaya leuwih éféktif jeung ngaronjatkeun nilai tara.Distribusi segitiga (3 chip 5W dina unggal led) ngajantenkeun cahaya langkung rata, ngajaga kasaimbangan kaluaran PAR / lumens, sareng ngamungkinkeun pepelakan anjeun mikaresep alam.
cahaya panonpoe.
Téknologi [X3 lensa] Téknologi lensa optik gaduh pangaruh pokus ganda, anu tiasa ningkatkeun nilai PAR ku 30% dibandingkeun sareng téknologi sanés.
cahayaan.Sudut katerangan 90-derajat pisan ngirangan runtah cahaya, sahingga pepelakan ngagaduhan penetrasi anu langkung jero, nyaéta
Pilihan pangalusna pikeun growers indoor anu merlukeun ngahasilkeun maksimum sarta efisiensi maksimum.
[VEG&BLOOM switch] VEG dipaké pikeun seeding atawa tumuwuh vegetative ngora, Bloom dipaké pikeun fruiting jeung kembangan, Veg jeung Bloom bisa dipaké babarengan.
(Sadayana) pikeun ngadorong kinerja anu pangsaéna tina bibit dugi ka panén.
[Sistim Cooling Advanced] The ditingkatkeun aluminium tilelep panas sarta sababaraha-speed tinggi fans jempé pisan cocog pikeun dissipation panas.
Bahan tahan suhu luhur sareng desain cangkang beusi refractory ngajantenkeun panggunaan bohlam leres-leres aman.

Veg

Dina tutuwuhan tumuwuh seedling, pikeun pepelakan dina pengecambahan atawa

mimiti tahap daun, ngandung LEDs biru bodas (430-660nm) •

Cahaya biru penting dina fase pengecambahan tutuwuhan.

Konsentrasi cahaya biru anu langkung kuat bakal ngadorong sprouting sareng

ngembangkeun akar kuat..

Mekar

Dina tutuwuhan dina tahap kembangan jeung fruiting sarta ngandung beureum jeung bodas

LEDs(430-740nm) • Lampu beureum mangaruhan tumuwuhna tutuwuhan ku sababaraha cara,

panjang gelombang beureum husus tangtu bakal ngaronjatkeun produksi a

hormon dina vegetasi tutuwuhan nu nyegah nu

pemecahan klorofil.

Sayuran sareng Mekar

Modeu Veg sareng Bloom tiasa dianggo babarengan (Sadaya)

pikeun ngadorong kinerja pertumbuhan maksimal ti seedling dugi ka panén.

 22
[Teknologi Lensa X3]]
Téknologi Lensa 1.X3 Téknologi lénsa optik hadir kalayan pangaruh pokus ganda pikeun ningkatkeun nilai PAR 30% dibandingkeun sareng lampu sanés.

2,90 derajat sudut cahaya greatly ngurangan runtah lampu pikeun ngahontal penetrasi deeper pikeun plants.It teh pangalusna
3.pilihan pikeun grower indoor anu tungtutan ngahasilkeun maksimum sarta efisiensi pangluhurna.

[VEG & BLOOM Switch]

VEG pikeun seeding atawa tumuwuh vegetative ngora, Mekar pikeun fruiting jeung kembangan, Veg jeung Bloom bisa dipaké
babarengan (Sadaya) pikeun ajak kinerja maksimum ti seedling ka panén.

[Triple Chip 15W LEDs]

15 Watt Triple-Chip LEDs nyadiakeun lampu leuwih éféktif jeung imporves nilai tara.segitiga
distribusi (3pcs 5watt chip dina unggal led) ngajadikeun lampu leuwih seragam, ngajaga kasaimbangan
nu PAR / Lumen Kaluaran, hayu tutuwuhan anjeun ngarasakeun alam
cahaya panonpoe.

 



















  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami