• DWC Hydroponic Bucket System|Archibald Grow

    Sistem Ember Hidroponik DWC | Tumuwuh Archbald

    Kit DWC nyayogikeun solusi hidroponik anu sampurna, gampang dianggo pikeun anu hoyong melak pepelakan anu langkung ageung.Dumasar kana desain sistem DWC asli anu populer pisan, XL ngagentos ember 3.5-galon sareng ember 5-galon anu langkung ageung sareng ngagentos tutup 6" anu langkung alit pikeun tutup volume 10" anu langkung ageung.Unggal tutup ember 10″ nahan kira-kira 8 liter kerikil liat hidroton atanapi medium penanaman hidroponik, sareng gaduh saluran tengah pikeun ningkatkeun aerasi zona akar.Kalayan ember sareng tutup anu langkung ageung, kit DWC 5-galon XL nyayogikeun situs pertumbuhan kapasitas anu langkung ageung anu tiasa ngadukung pepelakan anu langkung ageung.Pikeun hasil nu pangsaena, pepelakan kudu dimimitian dina colokan starter siki atawa batu rockwool, sarta dipindahkeun kana lids karinjang sakali akar geus ngadegkeun.
    |5-Galon DWC Kit
    - sistem hidroponik DWC praktis anu masihan hasil profésional!Sistem budaya cai jero (DWC) sampurna naha anjeun jempol héjo hidro atanapi anjeun ngan ukur "héjo sakedik" dina hal hidroponik.Dianggap salaku salah sahiji metode hidroponik anu panggampangna, sistem mandiri DWC saderhana dioperasikeun, ekonomis pikeun dijaga, sareng nganteurkeun sagala kauntungan kebon hidroponik anu dipikanyaho sapertos pertumbuhan anu langkung gancang, ngahasilkeun langkung ageung, sareng rasa anu langkung saé!Aerasi mangrupikeun konci pikeun pagelaran DWC, naha sistem DWC kalebet pompa hawa kakuatan tinggi sareng batu hawa kualitas luhur pikeun produksi akar supercharged.Akar hadé = buah gedé!

    Spésifikasi & Fitur DWC:
    Ngawengku: (4) ember 5-galon, (4) 10″ tutup pot net, (1) pompa hawa kakuatan tinggi 240-gph, (4) batu hawa premium, (1) 20′ roll 1/4″ hawa pipah
    Ukuran ember anu dirakit: 14-1/4″ Jangkung x 12″ Lebar (unggal)
    Accommodates 4 tutuwuhan badag
    Nyepeng kira-kira 32 liter medium tumuwuh
    Sababaraha assembly diperlukeun - parentah lengkep kaasup

  • 1000w HPS Double Ended Grow Lights Kit Used Master Controller

    1000w HPS ganda réngsé tumuwuh Lampu Kit Dipaké Master controller

    1. Manual dimming gear: 1055-1085W / 1045W / 1040W / 1032W.

    2.Ddigital dimming jeung kontrol: cocog sareng master controller, dimming rentang 50% -115%.

    3.Die-casting aluminium pemantul bracket, leuwih awét.

    4.Jerman Alanod aluminium (bahan impor) reflektor 95% efisiensi.Desain anu tiasa dicabut sareng tiasa diganti.

    5.VS stop kontak (bahan impor), V0 rated.High retardansi seuneu.

    6.Three warna indikator LED pikeun nembongkeun status gawé.

    Bohlam 7.1000W DE HPS, CCT 2100K, 155000lm, PPF 2100umol/s

  • Master Controller

    Master Controller

    0-10V Master Controller Teu perlu switchboard Pamasangan gampang jeung aman (alat tegangan low) Ditangtayungan tina sirkuit pondok Fitur kaamanan suhu ganda Kontrol nepi ka 200 ballasts Témbongkeun kaluaran asw atawa % Otomatis shutdown dina suhu, waktos jeung kalembaban setelan Wifi kontrol blud-huntu fungsi Sensor suhu sareng kalembaban, kabel RJ11 kalebet kode garansi 5 taun: DE-SCP-01 Sambungkeun TELEPON sareng CONTROLLER anjeun 1.Dow...
  • Durable Waterprood Seadling Heat Mat|Archibald Grow

    Awét Waterprood Seadling Panas Mat|Archibald Tumuwuh

    Awét Waterproof Seedling Panas Mat haneut Hydroponic pemanasan Pad

    • HASIL DIPERCAYAI: Mat panas profésional Archibald ngajaga suhu dina titik amis sakitar 20-30 ℃ (68-86 ℉) - sampurna pikeun ngamimitian bibit sareng rambatan motong
    • STABIL, PANAS SERAGAM: Film pemanasan Archibald anu dikuatkeun mastikeun tikar awét ieu henteu ngaduruk akar anjeun sareng ngahasilkeun seueur embun anu nyegerkeun nalika dianggo ku kubah asor.
    • Diwangun pikeun Awéwé: Lentur, fleksibel sareng ultra-awét, Archibald ngalangkungan standar MET anu ketat, tahan cai anu ngamungkinkeun scrubbing aman sareng garansi 1 taun; Produk ieu henteu netepkeun tanggal kadaluwarsa.
    • Tabungan pangalusna di pasar: Ieu 10″ x 20.75″ mat sampurna pikeun standar 1020 trays jeung rada leuwih badag batan tikar comparable dina pasaran;Éta ogé dijalankeun ngan ukur 18 Watt pikeun ngabantosan anjeun ngahémat listrik
    • Pemanasan INOVATIF: Kalayan pancaran gelombang cahaya infra-beureum tebih, ngajantenkeun sumber panas langkung lemes, sareng ngabuktikeun siki kalayan panas anu cukup, éta tiasa dipanaskeun dugi ka 40 ℃ (104 ℉) dina suhu ambien 20-25 ℃ (68-77). ℉) dina menit;Disarankeun dianggo sareng thermostat Archibald

     

     

     

  • Bubble hash bags ice extractor 5 gallon 8 bags|Archibald Grow

    Kantong gelembung hash ékstraksi és 5 galon 8 kantong|Archibald Grow

    5 Galon 8 Set Herbal És Ésensi Ékstrak Gelembung Hash Kit sareng Layar Pencét Gratis sareng Kantong Panyimpen, 5 Galon, Multi Warna

    Ngeunaan item ieu

    • 5 galon 8 kantong set: Cocog jeung 5-galon ember.Kantong dilabélan sareng disandi warna pikeun cocog sareng ukuran 8 mikron (220, 190, 160, 120, 90, 73, 45 sareng 25).Assortment kantong gedé ngamungkinkeun pikeun nyaring leuwih tepat kana sasmita béda
    • Ékstraksi profésional: Unggal kantong mikron nyayogikeun anjeun filtrasi kelas industri pikeun ngagandakeun hasil anjeun sareng gampang nimba minyak penting, kopi, sareng bumbu sanésna.
    • Gampang dianggo sareng dianggo deui: Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun prosésna, tumpukan kantong dina urutan anu pasti (pangleutikna ti mimiti dugi ka ageung - 25 dugi ka 220 mikron), teras tuang campuran kana kantong, tungtungna bilas unggal kantong sareng kumpulkeun produk rengse anjeun.
    • bahan kualitas luhur: ari fléksibel pikeun mengikat kantong dieusian.Diwangun ku stitching ganda punjul tur waterproof coated bahan nilon pikeun durability.Diaméter luhur 12.2″, jangkungna 16″, diaméter handap 12″
    • Layar pencét gratis kalebet: Setna hadir sareng hiji kantong hideung pikeun neundeun gampang sareng hiji layar pencét 25-micron anu mangrupikeun bagian penting tina prosés pengeringan.

     

  • Titan Controls LP NG CO2 Generators|Archibald Grow

    Titan Controls LP NG CO2 Generators|Archibald Tumuwuh

    Fitur

    • Klep solenoid ganda
    • Precision dijieun burners kuningan
    • modul ignition éléktronik kaayaan padet-teu perlu lampu pilot
    • Tip over switch mareuman sumber gas lamun unit ragrag atawa tip over
    • Pareuman peringatan nganggo lampu indikator kasalahan LED
    • Fabricated kalawan sakabeh komponen kualitas luhur
    • Gampang dioperasikeun

    Komponén

    • 8 burners kuningan tos dipasang
    • 12 'selang gas sarta regulator tekanan
    • Ngagantung hardware kit
    • catu daya 24V

    spésifikasi

    • 1,5 amp / 120 volt
    • Nyadiakeun 22 kaki kubik per jam CO2
    • Pikeun spasi leuwih badag batan 14′ x 14′

  • Best Lab Digital PH Meter|Ph Testers| Archibald Grow

    Pangalusna Lab Digital PH Méter|Ph Testers|Archibald Tumuwuh

    • ✅ UJI KUALITAS CAI 3-IN-1 - Panguji kualitas cai sadayana dirancang dina format 3-in-1.pH, TDS jeung suhu bisa diukur sakaligus kalawan precision tinggi.Omni-directional ukur kualitas cai pikeun mastikeun kaséhatan kualitas cai
    • ✅KALIBRASI OTOMATIS - Méter ph digital pikeun cai nganggo metode kalibrasi OTOMATIS 3-titik, ngakalibrasi éléktroda kana solusi pH 4.00, pH 6.86, sareng pH 9.18 pikeun mastikeun akurasi pangukuran anjeun.
    • ✅KOMPENSASI SUHU OTOMATIS - Teu kedah perhatoskeun deui suhu uji cair, Allprettyall ppm meter tiasa akurat nangtukeun nilai pH sampel dina kisaran suhu 0 °C-60 °C (32 °F-140 °F). ), ku kituna pikeun ngajawab masalah taliti disababkeun ku ngarobah suhu cair.
    • ✅AKURASI TINGGI - Kalayan panyilidikan kaca sénsitip anu luhur, anjeun tiasa nampi rentang ukur pinuh ku 0-14pH, résolusi pH 0.01.Chip algoritma akurasi tinggi sareng éléktroda panguji ph cai digital kami mastikeun réspon anu akurat sareng gancang.Desain LCD Backlit Héjo ngajamin yén anjeun tiasa maca hasil pangukuran dina kaayaan naon waé.
    • ✅APLIKASI LEBAR JEUNG JAMINAN KUALITAS 100% - Ngaronjatkeun ukuran saku, panguji cai digital ph tds meter idéal pikeun cai nginum, rumah tangga sapopoé, hidroponik, pangajaran lab sareng seueur deui.Kaen beberesih gratis sareng tilu batré tambahan salaku cadangan.Upami ph meter digital kami henteu nyumponan kabutuhan anjeun pikeun alesan naon waé, kirimkeun deui pikeun ngabalikeun duit pinuh atanapi ngagantian dina lima taun!
  • Indoor Cannabis Hydroponic Vertical Grow Rack Systems| Archibald Grow

    Indoor Cannabis Hydroponic nangtung tumuwuh rak Systems|Archibald Tumuwuh

    KEMBANGkeun hasil anjeun sareng KEMBANGkeun kauntungan anjeun.

    Kami ngabantosan ngaoptimalkeun desain ruangan ngembang ganja komérsial pikeun ngahasilkeun produk anu konsisten, kualitas luhur bari ogé ngadalikeun biaya sareng ningkatkeun hasil.

    TheGROW Mobile Systemngaleungitkeun rohangan lorong anu terbuang sareng ngamungkinkeun sababaraha tingkat daérah ngembang.Ku ngamaksimalkeun spasi, ngurangan pamakéan énérgi, sarta ngaronjatkeun efisiensi, téhnologi racking nangtung mobile ieu mantuan nyieun tempat hadé pikeun digawé jeung tumuwuh.

    • LEUWIH TUMBUHAN DI RUANG SAJA
    • HARGA LEUR PER TANAMAN
    • AMAN, KONDISI KERJA NYAMAN

     

  • Ebb Flood Bench Systerms|Archibald

    Sistem Bangku Banjir Ebb|Archibald

    Platinium Hydroponics - Méja budaya Rolling Bangku - 1,22 x 2,44 m

     

    Atabel hidroponik hortikultura palawijatina 1,22 x 2,44 m Gunung

    Tabél budaya idéal pikeun ngahasilkeun rupa-rupa pepelakan.Kadangkala disebut sakola budaya, Ebb jeung Aliran atawa tabel pikeun pasang, aranjeunna sampurna pikeun pepelakan interior jeung merlukeun ngan hiji lorong dina spasi tumuwuh anjeun, teu wasting spasi.

    Tabél budaya Platinium dirancang pikeun dipasang dina sagala jinis rumah kaca, torowongan, daérah shading sareng pabinihan, ngaoptimalkeun rohangan lantai anu dikhususkeun pikeun produksi sareng ngagunakeun daérah padamelan dina cara anu optimal.Kualitas luhur bahan anu dianggo sareng kadali kualitas sadaya prosés produksi ngajamin mangtaun-taun pamakean gratis.

    Budaya Tables Platinium ngamungkinkeun anjeun pikeun:

    • Pikeun ngaoptimalkeun efisiensi produksi sareng operasi, maksimalkeun panggunaan rencana lantai
    • Pikeun ngahemat biaya énergi
    • Pikeun nempatkeun hiji sistem irigasi gancang tur basajan pangropéa
    • Pikeun nyiptakeun lingkungan anu langkung séhat pikeun kamekaran pepelakan sareng kembang
    • Pikeun ngurangan pamakéan produk phytosanitary

    Tabél budaya Platinium sampurna diadaptasi kana batu, liat, batu wol atanapi pot anu dieusi ku medium tumbuh tanpa taneuh.
    The trays hydroponic dijieunna tina palastik ABS kandel, awét sarta tinggi-poténsi anti shock, nu nyegah trays ti bowing atawa sagging handapeun beurat tutuwuhan badag atawa handapeun cai dina kapasitas pinuh.
    Beungeut palastik lemes pikeun gampang beberesih, saluran solokan ageung ngamungkinkeun cai pikeun solokan lengkep tina pepelakan bari masihan dukungan struktural kana struktur desain.

     

    Fitur
    Ukuran bangku Idéntik jeung ukuran baki
    Jangkungna bangku 700 mm atawa ngaropéa
    Kapasitas beban 80 kg
    Jangkungna pigura aluminium 130 mm
    Jero baki 75 mm
    Spasi dina gerak 30 cm
  • Seeding Starter Trays|Archibald Grow

    Seeding Starter Trays|Archibald Tumuwuh

    Siki mimiti colokan baki

    Ngahemat waktos, duit jeung runtah kalawan trays starter siki ti Bootstrap Farmer.Dulang colokan kami dirarancang pikeun henteu pegat atanapi ngagulung, ku kituna anjeun tiasa nganggo usum demi usum.Marengan baki awal bibit anu kuat, anjeun ogé bakal mendakan pilihan anu saé bebas BPAtrays rambatanjeungkubah kalembabanPikeun nyieun daptar suplai ngebon ngagantian anjeun malah pondok.

    Bootstrap Farmer nawiskeun 30-Day Hassle Free Returns and Free Shipping with every order over $50 in the Contiguous US (48 States).

     

     

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2