Sistem Ember Hidroponik DWC | Tumuwuh Archbald

Kit DWC nyayogikeun solusi hidroponik anu sampurna, gampang dianggo pikeun anu hoyong melak pepelakan anu langkung ageung.Dumasar kana desain sistem DWC asli anu populer pisan, XL ngagentos ember 3.5-galon sareng ember 5-galon anu langkung ageung sareng ngagentos tutup 6" anu langkung alit pikeun tutup volume 10" anu langkung ageung.Unggal tutup ember 10″ nahan kira-kira 8 liter kerikil liat hidroton atanapi medium penanaman hidroponik, sareng gaduh saluran tengah pikeun ningkatkeun aerasi zona akar.Kalayan ember sareng tutup anu langkung ageung, kit DWC 5-galon XL nyayogikeun situs pertumbuhan kapasitas anu langkung ageung anu tiasa ngadukung pepelakan anu langkung ageung.Pikeun hasil nu pangsaena, pepelakan kudu dimimitian dina colokan starter siki atawa batu rockwool, sarta dipindahkeun kana lids karinjang sakali akar geus ngadegkeun.
|5-Galon DWC Kit
- sistem hidroponik DWC praktis anu masihan hasil profésional!Sistem budaya cai jero (DWC) sampurna naha anjeun jempol héjo hidro atanapi anjeun ngan ukur "héjo sakedik" dina hal hidroponik.Dianggap salaku salah sahiji metode hidroponik anu panggampangna, sistem mandiri DWC saderhana dioperasikeun, ekonomis pikeun dijaga, sareng nganteurkeun sagala kauntungan kebon hidroponik anu dipikanyaho sapertos pertumbuhan anu langkung gancang, ngahasilkeun langkung ageung, sareng rasa anu langkung saé!Aerasi mangrupikeun konci pikeun pagelaran DWC, naha sistem DWC kalebet pompa hawa kakuatan tinggi sareng batu hawa kualitas luhur pikeun produksi akar supercharged.Akar hadé = buah gedé!

Spésifikasi & Fitur DWC:
Ngawengku: (4) ember 5-galon, (4) 10″ tutup pot net, (1) pompa hawa kakuatan tinggi 240-gph, (4) batu hawa premium, (1) 20′ roll 1/4″ hawa pipah
Ukuran ember anu dirakit: 14-1/4″ Jangkung x 12″ Lebar (unggal)
Accommodates 4 tutuwuhan badag
Nyepeng kira-kira 32 liter medium tumuwuh
Sababaraha assembly diperlukeun - parentah lengkep kaasup


Rincian produk








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami