Awét Waterprood Seadling Panas Mat|Archibald Tumuwuh

Awét Waterproof Seedling Panas Mat haneut Hydroponic pemanasan Pad

  • HASIL DIPERCAYAI: Mat panas profésional Archibald ngajaga suhu dina titik amis sakitar 20-30 ℃ (68-86 ℉) - sampurna pikeun ngamimitian bibit sareng rambatan motong
  • STABIL, PANAS SERAGAM: Film pemanasan Archibald anu dikuatkeun mastikeun tikar awét ieu henteu ngaduruk akar anjeun sareng ngahasilkeun seueur embun anu nyegerkeun nalika dianggo ku kubah asor.
  • Diwangun pikeun Awéwé: Lentur, fleksibel sareng ultra-awét, Archibald ngalangkungan standar MET anu ketat, tahan cai anu ngamungkinkeun scrubbing aman sareng garansi 1 taun; Produk ieu henteu netepkeun tanggal kadaluwarsa.
  • Tabungan pangalusna di pasar: Ieu 10″ x 20.75″ mat sampurna pikeun standar 1020 trays jeung rada leuwih badag batan tikar comparable dina pasaran;Éta ogé dijalankeun ngan ukur 18 Watt pikeun ngabantosan anjeun ngahémat listrik
  • Pemanasan INOVATIF: Kalayan pancaran gelombang cahaya infra-beureum tebih, ngajantenkeun sumber panas langkung lemes, sareng ngabuktikeun siki kalayan panas anu cukup, éta tiasa dipanaskeun dugi ka 40 ℃ (104 ℉) dina suhu ambien 20-25 ℃ (68-77). ℉) dina menit;Disarankeun dianggo sareng thermostat Archibald

 

 

 


Rincian produk

  • Gawéna saé pikeun ngamimitian usum semi, dina usum tiis, atanapi iraha waé pepelakan anjeun peryogi dorongan panas.
  • Komitmen pangheulana pelanggan Archibald hartosna kami di dieu pikeun ngabéréskeun masalah naon waé sareng mastikeun yén anjeun sugema.
  • Tahan cai IP67 hartosna anjeun tiasa ngabersihan mat atanapi ngusap tumpahan tanpa hariwang.
  • Desain efisien énergi: Ngan ngagunakeun 20 Watts.

Dirancang sareng Hasil Téknologi-Profésional Panganyarna

 

  • Film pemanasan anu ditingkatkeun Archibald ngajamin pemanasan seragam sareng daya tahan anu teu tiasa dikalahkeun.
  • Gelombang cahaya infra-beureum tebih inovatif, ngajantenkeun sumber panas langkung lemes.
  • Konstruksi multi-lapisan ngajadikeun tikar panas ieu moal panas teuing atanapi ngaduruk akar hipu anjeun nalika ditinggalkeun 24 jam sadinten.
  • Babandingan konduksi panas tiasa ngahontal langkung ti 90%.
  • Pamaké ngalaporkeun ampir 100% kasuksésan pikeun pengecambahan, kloning sareng pamekaran akar.
  • Gawéna sampurna pikeun mimiti pepelakan musim semi, dina usum tiis atanapi iraha waé pepelakan anjeun peryogi dorongan panas.
  • Ogé saé pikeun nyéépkeun kombucha atanapi proyék fermentasi DIY anu sanés - dibungkus ku wadah anu saé.
  • Disarankeun pikeun dianggo sareng Archibald Thermostat Controller sareng Humidity Dome pikeun hasil anu pangsaéna (duanana dijual nyalira).

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami