Kantong gelembung hash ékstraksi és 5 galon 8 kantong|Archibald Grow

5 Galon 8 Set Herbal És Ésensi Ékstrak Gelembung Hash Kit sareng Layar Pencét Gratis sareng Kantong Panyimpen, 5 Galon, Multi Warna

Ngeunaan item ieu

  • 5 galon 8 kantong set: Cocog jeung 5-galon ember.Kantong dilabélan sareng disandi warna pikeun cocog sareng ukuran 8 mikron (220, 190, 160, 120, 90, 73, 45 sareng 25).Assortment kantong gedé ngamungkinkeun pikeun nyaring leuwih tepat kana sasmita béda
  • Ékstraksi profésional: Unggal kantong mikron nyayogikeun anjeun filtrasi kelas industri pikeun ngagandakeun hasil anjeun sareng gampang nimba minyak penting, kopi, sareng bumbu sanésna.
  • Gampang dianggo sareng dianggo deui: Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun prosésna, tumpukan kantong dina urutan anu pasti (pangleutikna ti mimiti dugi ka ageung - 25 dugi ka 220 mikron), teras tuang campuran kana kantong, tungtungna bilas unggal kantong sareng kumpulkeun produk rengse anjeun.
  • bahan kualitas luhur: ari fléksibel pikeun mengikat kantong dieusian.Diwangun ku stitching ganda punjul tur waterproof coated bahan nilon pikeun durability.Diaméter luhur 12.2″, jangkungna 16″, diaméter handap 12″
  • Layar pencét gratis kalebet: Setna hadir sareng hiji kantong hideung pikeun neundeun gampang sareng hiji layar pencét 25-micron anu mangrupikeun bagian penting tina prosés pengeringan.

 


Rincian produk

  • Kantong ieu ngamungkinkeun anjeun nimba résin tutuwuhan anu berharga sareng ekstrak herbal misah kana sasmita anu béda.Nyoplokkeun lebu, daun sareng kontaminasi anu sanés sareng nahan sadaya kristal herbal / ukuran pori anu pangsaéna sareng pangleutikna, mastikeun henteu aya kristal anu lolos.

 

 

  • 5 galon 8 Kantong: Kantong dilabélan sareng disandi warna pikeun rating mikron anu cocog
  • Ungu - 25 Microns
  • Bodas - 45 Microns
  • Konéng - 73 Microns
  • Hideung - 90 Microns
  • Oranyeu - 120 Microns
  • Beureum - 160 Microns
  • Héjo - 190 Microns
  • Bulao - 220 Microns
  • Hadir sareng layar pencét 25 mikron sareng kantong panyimpen

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami