Archibald-Z2 Pro Grup Control 200pcs

Atur tingkat kaluaran ti 0% ka 100%.

Panonpoé Panonpoé / Panonpoé Tilelep Setup.

Sénsor Suhu sareng Kalembaban sareng sambungan kabel padet atanapi Komunikasi Bluetooth.

Operasi APP dina Telepon ka Master Controller via Bluetooth.


Rincian produk

Archibald–Z2 Pro Group Control 200pcs

Katerangan Produk

Archibald--Z2 Pro Group Control 200pcs
Qty.tina Light Bar 4 bar 6 bar 8 bar
Daya Input 480W 480W 640W 640W 840W 960W
Éféktivitas MP 2.8 2.8 2 8
PPF kaluaran lampu 1,344 1.344 1.792 1.792 2.352 2.688
Modél supir Meanwell

LED tumuwuh bar:

Tumuwuh 10 strips

Tumuwuh 8 strips

Tumuwuh 6 strips

kakuatan:

1000w±5%

800w±5%

600w±5%

Input Valtage:

100-240v / 50-60HZ

100-240v / 50-60HZ

100-240V / 50-60HZ

Spéktrum:

Spéktrum pinuh

Spéktrum pinuh

Spéktrum pinuh

Ukuran fixture:

Ukuran 47,5 x 42 x 4 cm

Ukuran 47,5 x 42 x 4 cm

Ukuran 47,5 x 42 x 4 cm

 

(1205x1071x100mm)

(1205x1071x100mm)

(1205x1071x100mm)

Beurat bersih:

23 kg

19,7 kg

14,6 kg

Distribusi cahaya:

120 derajat

120 derajat

120 derajat

Jangka waktu hirup:

50000 jam

50000 jam

50000 jam

Garansi:

3 taun jaminan

3 taun jaminan

3 taun jaminan

Tegangan Input

AC100-277V

(200-480V Pilihan)

Konfigurasi LED

3000K + 4000K & 660nm

Merk Supir LED

Hartosna sae

Merk LED

SAMSUNG & OSRAM

Surge Protection

6KV

Sudut Beam

110 Gelar

Faktor kakuatan

> 0,95

Panjang kabel kakuatan

6'(1 83M)

Dimming

Knob + port RJ

Gunung Jangkungna

6"-12"(15 2-30 5cm) Luhureun Kanopi

Dimming

30% -100% DIM-TO-OFF

Laju IP

IP 65

Max.Ambient

Temp.

95PF(35°C)

Garansi

7 Taun

Catetan

1. Pastikeun kakuatan pareum saméméh masang fixture nu.

2.Pastikeun valtage input 100v-277v.

3 .Screws jeung kawat aisan hook kudu dikonci pageuh.

4.Angkat ati-ati.

5.Paké pikeun tumuwuh indoor.

note

Perlengkapan ieu tiasa dikontrol sacara pusat ku Controller Smart kami.

Ieu ngagentos pamasangan anu sering pajeujeut sareng kontaktor sareng jam nambihkeun fitur kaamanan sapertos dimming otomatis lampu anjeun dina suhu anu luhur sareng bahkan mareuman kaamanan.

Spéktrum Cahaya Panonpoé Sampurna

Lampu Bodas Haneut (3000K):

Boosts Tutuwuhan fiowering sarta ngaronjatkeun ngahasilkeun

Lampu BEUREUM (660nm):

Ningkatkeun hasil nalika digabungkeun lampu biru

Lampu UV (260-400nm):

Nyiptakeun tutuwuhan potency luhur

Cahaya IR (730nm):

Ngagancangkeun konversi Phtochrome Ningkatkeun Phytochrome

Cahya Bodas (5000K):

Ngaronjatkeun pengecambahan pepelakan ningkatkeun laju pertumbuhan pepelakan

Spéktrum pinuh

Masalah 1: Lampu LED tumuwuh teu tiasa hurung

Solusi: Pastikeun éta tegangan katuhu (ac100v-277v) jeung kakuatan on.

Masalah 2:Bar lampu LED teu jalan.

Solusi:Robah sareng bar lampu LED énggal, damel, teras ok.

upami bar énggal henteu damel, teras buka kotak supir LED pikeun ngagentos sareng supir LED énggal.

Masalah 3:Chip LED maot dina bar lampu LED.

Solusi:Robah bar lampu LED anyar.

Masalah jeung Solusi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami