ARC HIBALO Z2 séri

Generasi Anyar Téknologi Spéktrum Penuh anu Ngaronjatkeun Akurasi Spéktrum Sareng Indéks Kekecapan Ppe, Tiasa Ngagancangkeun Fotosintésis Kieu Ngalangkungan Produksi Pangan Anu Hadé.


Detil Produk

PERUMAHAN ALUMINIUM

Ngadopsi aluminiumshell kelas tinggi, anti sepuh, teu aya karat

ALUMINUM HOUSING
SPECTRUM LAMP BEADS

660NM PENUH

SPEKRUM BEADS LAMPU

Boga fotosintésis anu kuat

Disiplin pemanasan alam

Cangkang aluminium diadopsi pikeun niiskeun downquickly, dissipate panas sacara alami, teu aya kipas anu dibutuhkeun. sareng henteu aya sora

SPECTRUM LAMP BEADS d
LED CHIP

CHIP LED

chip samsung dipimpin chip suhu luhur manik lampu tahan, kualitas luhur, nilai tara tinggi

Kategorina Praduct

PILIHAN A
Knob Dimming + Port RJ14

Knob Dimming+RJ14 Port

PILIHAN B
Knob Dimming + RJ14 Port + Bluetooth Wireless Control

OPTION B

PILIHAN C
Knob Dimming + RJ14 Port + Control Panel Box

OPTION C
BLUETOOTH TIMER DIMMER

BLUETOOTH TIMER DIMMER

CONTROL PANEL BOX

KAWAS PANEL KONTROL

RJ14 PORT + KNOB DIMMER

RJ14 PORT + KNOB DIMMER

Samsung LM561C  LM301B chip

Samsung LM561C / chip chip LM301B

mirror efficiency is 100 higher than glass

Efisiensi Eunteung Nyaéta 100 Langkung Luhur Ti Kacamata

ETL isolated aluminum driver

ETL Aluminium Supir terasing

V-shaped Hookfor Easy Installation

V ngawangun Hookfor Mudah Instalasi

Bluetooth Patented Control Box, Button Timer And Dimmer

Kotak Kontrol Patén Bluetooth, Timer Tombol Sareng Dimmer

Waterproof Ul Certified Wire

Waterproof Ul Certified Kawat

Spéktrum pinuh

Full Spectrum
Full Spectrum b
Z2_091

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami