80W 4 Kepala Timing 80 LED 9 Tingkat Dimmable Plant LED Tumuwuh Lampu pikeun Tutuwuhan Indoor kalawan Beureum Blue Spéktrum, Tumuwuh Ligh

SPESIFIKASI

  • Gaya
Modern
  • Tipe Sumber Cahaya
LED
  • Sumber Daya
USB
  • Bahan
logam
  • Tipe rengse
Dicét
  • RA: 95
  • tegangan input: 5V * 2.4A
  • waktos hirup: 30.000 Jam
  • Bahan: Aluminium + PVC
  • Setélan waktos: 4H/8H/12H
  • Rentang cahaya: 2-3 méter pasagi
  • Suhu bercahaya: 5500-6000K
  • Chip/Bar LED: 5 Beureum (660nm) + 37 Cahya Panonpoé Bodas (Séktrum lengkep)
  • Sertifikasi: RoHS CE FCC


  • harga:$9.6/pcs
  • beurat:15 kg
  • ukuran:45*42*38 cm
  • MOQ:15 lembar
  • harga 9,6/pcs

    Rincian produk

    Ngeunaan item ieu

    • Otomatis hurungkeun sareng mareuman pungsi waktos: Pungsi waktos mémori siklus tiasa disetél ka setélan pangatur waktu 3 6 12 jam, otomatis nyéépkeun pepelakan.
    • Rupa-rupa kombinasi lampu dipingpin: Lampu tumuwuh LED ieu diwangun ku 32 beureum, 16 biru jeung 36 spéktrum pinuh, totaling 84-efisiensi tinggi tumuwuh LEDs
    • 3 modeu switch sareng 5 pilihan anu tiasa diredupkeun: Lampu tumuwuh ngagaduhan 3 modeu saklar sareng 5 pilihan anu tiasa diredupkeun kacaangan anu béda.
    • 4 fléksibel dipimpin goosenecks: gelar gooseneck fléksibel sareng klip anu gampang nyaluyukeun sudut sareng jarak, anu cocog pikeun bumi sareng kantor
    • Sababaraha kagunaan: Lampu tumuwuh Ieu cocog pikeun bibit tutuwuhan indoor, tutuwuhan potted, sayuran rumah kaca, jsb Ieu bisa dipaké di imah, dina rumah kaca hydroponic, hiji kantor, jsb Bisa nyadiakeun sehat, lampu caang pikeun tutuwuhan anjeun, cocog. pikeun sakabéh siklus tumuwuh

    夹子灯4head grow light

    lampu tumuwuh surya

    Lampu tumuwuh Ankace gaduh spésifikasi di handap ieu - jumlahna aya 84 LEDs, 36 lampu konéng sareng 32 lampu beureum sareng 16 lampu biru.Panjang gelombang konéng 580 nm, panjang gelombang Beureum 660 nm, panjang gelombang biru 460 nm.unggal lampu ilmiah sarta diukur sasuai pikeun tumuwuh tutuwuhan optimal.

    Lampu pertumbuhan urang éfisién énergi sareng gaduh tingkat kalahiran anu luhur.anjeun meunang kasaimbangan kualitas, kaamanan jeung umur panjang.

    • Sababaraha Mangpaat
    • Pangalusna Beureum / Biru jeung Spéktrum Full
    • Dipingpin Kombinasi
    • 3 Modeu Timing
    • 5 Modeu dimmable
    • 3 Pindah Modeu
    • Desain adjustable

    4head4head1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami