3 Kepala Tumuwuh Lampu pikeun Tutuwuhan Indoor kalawan Beureum Blue Spéktrum Adjustable Gooseneck Glow Lampu

SPESIFIKASI

  • Gaya
Modern
  • Tipe Sumber Cahaya
LED
  • Sumber Daya
USB
  • Bahan
logam
  • Tipe rengse
Dicét
  • RA: 95
  • tegangan input: 5V * 2.4A
  • waktos hirup: 30.000 Jam
  • Bahan: Aluminium + PVC
  • Setélan waktos: 4H/8H/12H
  • Rentang cahaya: 2-3 méter pasagi
  • Suhu bercahaya: 5500-6000K
  • Chip/Bar LED: 5 Beureum (660nm) + 37 Cahya Panonpoé Bodas (Séktrum lengkep)
  • Sertifikasi: RoHS CE FCC


  • harga:$7,98 / sapotong
  • beurat:13 kg
  • ukuran:51*36*26 cm
  • MOQ:15 lembar
  • Rincian produk

    Ngeunaan item ieu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami