2 Kepala Dimmable 360 ​​18W LED Tumuwuh Lampu Lampu Tutuwuhan Profesional Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Jero rohangan

SPESIFIKASI

  • Gaya
Modern
  • Tipe Sumber Cahaya
LED
  • Sumber Daya
USB
  • Bahan
logam
  • Tipe rengse
Dicét
  • RA: 95
  • tegangan input: 5V * 2.4A
  • waktos hirup: 30.000 Jam
  • Bahan: Aluminium + PVC
  • Setélan waktos: 4H/8H/12H
  • Rentang cahaya: 2-3 méter pasagi
  • Suhu bercahaya: 5500-6000K
  • Chip/Bar LED: 5 Beureum (660nm) + 37 Cahya Panonpoé Bodas (Séktrum lengkep)
  • Sertifikasi: RoHS CE FCC


  • harga:$7.1/pcs
  • beurat:11 kg
  • ukuran:51*36*26 cm
  • MOQ:16 lembar
  • Rincian produk

    * MULTIPLE GUNA - Cocog pikeun bibit pepelakan jero ruangan anu tumbuh di rumah kaca hidroponik di bumi anjeun atanapi anjeun disimpen di bumi anjeun.

    kantor.Eta mantuan pikeun nyepetkeun tumuwuhna tutuwuhan potted, tutuwuhan kembangan, dedaunan, jeung tutuwuhan succulent.
    * KOMBINASI LED RED / BIRU pangsaéna - Lampu tumuwuh LED ieu ngalihkeun panjang gelombang anu dituju pikeun pepelakan.The 12 Blue LED chip mastikeun
    tutuwuhan nyokot leuwih énergi ngaliwatan sintésis klorofil pikeun mantuan dina pengecambahan.24 Beureum LED chip nyumbang ka éféktif
    pengecambahan, kembangan, sareng ningkatkeun fotosintésis pikeun hasil anu langkung saé.
    * TIMER UPGRADED - éta hadir sareng tilu pilihan pangaturan waktos anu ngamungkinkeun dugi ka 3, 6, atanapi 12 jam dumasar kana kabutuhan pepelakan.Ieu
    nyaéta timer hiji arah dimana lampu bisa otomatis pareum sanggeus waktu nu geus ditangtukeun sarta anjeun bakal kudu ngahurungkeun sacara manual.
    * 5 MODE DIMMABLE & 3 MODE SWITCH - éta ngagaduhan lima modeu dimmable pikeun nyocogkeun kana rupa-rupa tahapan kamekaran pepelakan.Anjeun ngan bisa pindah ka
    lampu pareum atawa hurung pikeun nyocogkeun ka kabutuhan tutuwuhan.
    * DESAIN ADJUSTABLE - Éta gaduh konektor USB anu matak ngagampangkeun pikeun nyambung ka kantor atanapi bumi anjeun.Kalayan 360 derajat na
    gooseneck adjustable, éta bisa caang wewengkon lega tur emit lampu ka sagala arah nyadiakeun tanaga pikeun leuwih tutuwuhan.

    Barang Data
    Modél WSPOR-50W
    Voltaseu AC 100-240V, DC 12V / 1.8A
    Dipeunteun Power 24W
    Panjang gelombang 400 - 840nm
    Suhu Gawé -20°C - 40°C / -4°F - 104°F
    Diménsi 24,5 x 38,0 cm / 9,6 x 15,0 di
    Beurat 630g / 23oz

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    微信图片_20200321145656

    A-2020-0313-09-植物灯2

    photobank

    5

    A-2020-0313-09-植物灯34

    06

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami