//cdnus.globalso.com/hydroponicgrow/banner30.jpg
//cdnus.globalso.com/hydroponicgrow/bannrt8.jpg
//cdnus.globalso.com/hydroponicgrow/banner33.jpg
//cdnus.globalso.com/hydroponicgrow/banner7.jpg
Archibald Tech Co.,Ltd

Wilujeng sumping di LED tumuwuh lampu

Archibald specializes dina parabot hydroponic, tumuwuh lampu jeung kabutuhan.Produk urang diékspor ka langkung ti 20 nagara kalebet: Amérika, Kanada, Inggris, Jérman, Perancis sareng Jepang, kalayan reputasi anu saé di pasar.Kami nyayogikeun anjeun sajumlah solusi hidroponik bari ngatur sadaya aspek ranté pasokan global anjeun. Katalog on-line kami ngawakilan produk anu pabrik-pabrik urang gaduh pangalaman anu paling seueur pikeun nyayogikeun anjeun produk anu dipercaya dina harga anu kompetitif, sareng tangtu, dikirimkeun dina waktosna…

diajar deui

Produk Kami

  • Dipingpin Tumuwuh Lampu

  • Master Controller

  • Mesin Pre Roll

  • Ventilasi Fan

PROYEK PELANGGAN

Jumlah lampu: 72pcs

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Nagara: Swiss, Tumuwuh wewengkon: 1000 sqt

Ieu tegalan nangtung di Swiss, 3 floors tina stand, boga 2 kamar, Unggal kamar make 36 PCS LED tumuwuh lampu 640W, Jeung ppfd rata 640W ngahontal 1002 PPFD rata dina 6 inci.

This is an vertical farm in Switzerland, 3 floors of the stand,have 2 rooms,Each room use 36 pcs led grow lights 640W, And the average ppfd of 640W reachs 1002 average PPFD in 6 inch.

Proyék tumuwuh gudang a

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Nagara: AS, Tumuwuh wewengkon: 2000 sqt

Ieu mangrupikeun pertumbuhan gudang di AS, nganggo 80 PCS 640W pikeun hiji rohangan.Unggal sinyalna cahaya nyaéta 5 * 5ft sareng PPFD seragam tinggi

This is a warhouse growth in USA, using 80 pcs 640W for one room. Each light coverage is 5*5ft with high uniform PPFD

Lampu QTY: 20pcs

800W 10 bar dimmable + RJ14 PORT

800W 10 bars dimmable +RJ14 PORT

Coutry: AS, Tumuwuh wewengkon: 1000 sqt

Ieu tumuwuh indoor kalawan spasi nangtung badag.Using 800W 10 bar, bisa ngagantung up luhur dina kanopi, nu mantuan pikeun nutupan wewengkon tumuwuh badag.800W gaduh rata-rata anu saé langkung ti 1300ppfd dina 12inch.

This is a indoor growth with large vertical space.Using 800W 10 bars, can hang up higher on canopy, which help to cover a bigger grow area. The 800W has excellent average over 1300ppfd in 12inch .

Jumlah lampu: 96pcs

800W 10 bar Dimmable + RJ

800W 10 bars Dimmable+RJ

Coutry: Kanada, Tumuwuh wewengkon: 2400 sqt

Ieu tumuwuh rak indoor kalawan 2 kamar, 4 rak total, 3 lapisan unggal rak, unggal rak ngagunakeun 24pcs lampu.

This is a indoor rack growth with 2 rooms,4 racks total,3 layers of each rack, each rack use 24pcs lights.

Lampu QTY: 60pcs

640W 8 bar Non dimmable

640W 8 bars Non dimmable

Coutry: Guernsey, Wewengkon Tumuwuh: 1000 sqt

Ieu mangrupikeun gudang di jero ruangan sareng ngembangkeun proyék tenda.Ngagunakeun 5000K pikeun VEG di gudang, sarta 3500K + 660nm pikeun kembangan jeung tatangkalan indung dina tumuwuh tenda.

This is a indoor warehouse and grow tent project. Using 5000K for VEG in warehouse, and 3500K+660nm for flowering and mother plants in grow tent.

Warta