https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner30.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/bannrt8.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner33.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner7.jpg
Archibald Tech Co.,Ltd

WILUJENG LED LAMPU TUMBUHAN

Archibald Tech Co., Ltd. didaptarkeun di 2014 sareng parantos ngaliwat 6 taun sajarah. Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan domestik khusus kana produk lampu tutuwuhan LED tinggi-tungtung. Mangrupikeun kumpulan panilitian tiori cahaya sareng pepelakan. Panilitian sareng pamekaran téknologi, produksi, pamasaran, sareng jasa terpadu. Misi perusahaan nyaéta "ngokolakeun bakat cahaya pepelakan sareng janten pamimpin pencahayaan pepelakan", sareng visi éta "janten panyadia jasa pilihan anu munggaran pikeun lampu pepelakan, janten teu aya pepelakan sesah di dunya." Kolaborasi salaku pondasi, kapuasan pelanggan salaku inti, sareng kerjasama win-win "mangrupikeun nilai-nilai kami!

diajar deui

Produk Kami

  • Dipimpin Tumuh Lampu

  • Master Controller

  • Mesin Gulung Pra

  • Fan Fan

PROYEK PELANGGAN

Lampu QTY: 72pcs

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Nagara: Switzerland, Tumbuh daérah: 1000 sqt

Ieu mangrupikeun kebon nangtung di Swiss, 3 lantai, aya 2 kamar, Masing-masing kamar nganggo 36 pcs dipingpin lampu 640W, sareng ppfd rata-rata 640W ngahontal 1002 rata-rata PPFD dina 6 inci.

This is an vertical farm in Switzerland, 3 floors of the stand,have 2 rooms,Each room use 36 pcs led grow lights 640W, And the average ppfd of 640W reachs 1002 average PPFD in 6
inch.

Tumuwuh gudang Proyék a

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Nagara: USA, Area Tumuh: 2000 sqt

Ieu mangrupikeun kamekaran peperangan di Amérika Serikat, nganggo 80 pcs 640W kanggo hiji rohangan. Unggal sinyalna lampu 5 * 5ft sareng PPFD seragam tinggi

This is a warhouse growth in USA, using 80 pcs 640W for one room. Each light coverage is 5*5ft with high uniform PPFD

Lampu QTY: 20pcs

800W 10 bar dimmable + RJ14 PORT

800W 10 bars dimmable +RJ14 PORT

Coutry: AS, Tumbuh aréa: 1000 sqt

Ieu mangrupikeun kamekaran jero rohangan kalayan ruang nangtung anu ageung. Ngagunakeun 800W 10 bar, tiasa ngagantung langkung luhur dina kanopi, anu ngabantosan pikeun nutupan daérah anu langkung ageung. 800W gaduh rata-rata saé pisan dina 1300ppfd dina 12 inci.

This is a indoor growth with large vertical space.Using 800W 10 bars, can hang up higher on canopy, which help to cover a bigger grow area. The 800W has excellent average over 1300ppfd in 12inch .

Lampu QTY: 96pcs

800W 10 bar Dimmable + RJ

800W 10 bars Dimmable+RJ

Coutry: Kanada, Tumbuh aréa: 2400 sqt

Ieu mangrupikeun kamekaran jero rohangan kalayan 2 kamar, 4 rak total, 3 lapisan tiap raka, unggal raka nganggo lampu 24 pcs.

This is a indoor rack growth with 2 rooms,4 racks total,3 layers of each rack, each rack
use 24pcs lights.

Lampu QTY: 60pcs

640W 8 bar Henteu tiasa dimmable

640W 8 bars Non dimmable

Coutry: Guernsey, Tumbuh aréa: 1000 sqt

Ieu mangrupikeun gudang jero ruangan sareng mekarkeun proyék ténda. Ngagunakeun 5000K kanggo VEG di gudang, sareng 3500K + 660nm pikeun kembang sareng pepelakan indung dina tenda paragi.

This is a indoor warehouse and grow tent project. Using 5000K for VEG in warehouse, and 3500K+660nm for flowering and mother plants in grow tent.

Warta